Μεγαλοβδομάδα για ΠΑΟ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο προπονητής των «πράσινων» της ανδρικής ομάδας πόλο, Φάνης Κουντουδιός,  μίλησε στο Onsports για τη… Μεγαλοβδομάδα που περιμένει την ομάδα του Παναθηναϊκού.«Έχουμε εδώ και 10 ημέρες που προπονούμαστε εντατικά όχι μόνο για το ντέρμπι, αλλά για όλα τα παιχνίδια. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα, καθώς μετά τον Ολυμπιακό το Σάββατο (2/4), υποδεχόμαστε τον Πανιώνιο, σε εμβόλιμη αγωνιστική την επόμενη Τετάρτη και στη συνέχεια το επόμενο Σάββατο, πάμε στη Θεσσαλονίκη να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Μια δύσκολη εβδομάδα, που αν καταφέρουμε και βγούμε αλώβητοι, θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».
Ντέρμπι «αιωνίων» το Σάββατο στο κολυμβητήριο του Πειραιά, υπάρχει φαβορί… «Για μας φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ομάδα που οι παίκτες της αγωνίζονται πολλά χρόνια μαζί και είναι καλοί παίκτες και ως μονάδες. Εμείς δεν πάμε με κατεβασμένα τα χέρια, θα παίξουμε ελεύθερα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», τόνισε ο Φάνης Κουντουδιός.
Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί για τη φετινή χρονιά, πότε όμως θα μπορεί να κάνει όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος…. «Αν φέτος πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να μπούμε στην 4άδα και αυτό θα συμβεί για πολλά χρόνια μετά. Επί εποχής Πάτερου, ο Παναθηναϊκός ήταν στην 4άδα, τότε προτού λήξει η χρονιά θα πρέπει να σχεδιάσουμε την επόμενη. Να ενισχυθούμε αρκετά και τότε θα μπορούμε να κάνουμε όνειρα για πρωτάθλημα».
Αγώνας στο Κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά, με «ερυθρόλευκους» οπαδούς. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια… «Σίγουρα είμαστε συνηθισμένοι. Ελπίζω όσο φιλόξενοι ήμασταν εμείς, στο ΟΑΚΑ, να είναι το ίδιο και στον Ολυμπιακό, στον Πειραιά. Τα παιχνίδια αυτά πάντα εγκυμονούν κινδύνους και πρέπει αθλητικοί παράγοντες, προπονητές και αθλητές να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην προκαλούμε τον κόσμο. Το άθλημα έχει που έχει τα προβλήματά του, αν συμβαίνουν και επεισόδια θα μας ρίξει στον πάτο».
Ο αθλητισμός δεν είναι ένα κομμάτι ξεχωριστό από την κοινωνία. Τα προβλήματα του κόσμου, δεν είναι που μεταφέρονται στις  κερκίδες… «Πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν 100-200 άτομα στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και σε άλλες ομάδες, που θα δημιουργήσουν  πρόβλημα. Δυστυχώς συμβαίνει και συμβαίνει σε όλους, ανεξάρτητα από τα όποια κοινωνικά προβλήματα, που σίγουρα πιέζουν τον κόσμο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ