Βιάζεται... για Λονδίνο ο Δρυμωνάκος

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Την τρίτη του συμμετοχή στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων «κυνηγά» ο Γιάννης Δρυμωνάκος και έδειξε με την παρουσία του στο γαλλικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Στρασβούργο ότι μάλλον θα την εξασφαλίσει σύντομα…«Θέλουμε έως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης να έχουμε τελειώσει με την πρόκριση του Γιάννη στο Λονδίνο. Λογικά θα το έχει καταφέρει έως τότε» τόνισε στο «Goal» ο προπονητής του 27χρονου κολυμβητή, Δημήτρης Δαμασιώτης. Ο Δρυμωνάκος μετά την εξαιρετική επίδοση που πέτυχε στα 400 μ. μικτής ατομικής με 4:16.67, προκρίθηκε και στον τελικό των 200 μ. πεταλούδα, στον οποίο επίσης νίκησε με 1:58.39.
«Στα 200 μ. πεταλούδα παρασύρθηκε. Δοκίμασε λάθος τακτική ακολουθώντας τους Γάλλους που μετείχαν στον τελικό. Στο τέλος μόνο φόρτσαρε και νίκησε» υποστήριξε ο κ. Δαμασιώτης και πρόσθεσε: «Ηταν ένα δυνατό τεστ για τον Γιάννη και ανταποκρίθηκε, καθώς για λίγο δεν έπιασε το όριο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στα 400 μ. μικτής ατομικής. Είναι νωρίς ακόμα και κουράζεται πολύ».
Χθες αγωνίστηκε στα 200 μ. μικτής σημειώνοντας τον πέμπτο χρόνο στα προκριματικά (2:04.63), αλλά δεν μετείχε στον τελικό καθώς μόνο ένας μη Γάλλος έχει δικαίωμα συμμετοχής σ' αυτόν και το κέρδισε ο Μπράντλι από τα Μπαρμπέιντος (2:02.02).
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ