Επόμενος σταθμός η Ελβετία για τον Θορπ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την απόφασή του να επιστρέψει στις πισίνες, ο Ιαν Θορπ ξεκαθάρισε ότι το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, θα το πραγματοποιήσει σε ευρωπαϊκά ύδατα.



Η στιγμή μάλιστα που ο κορυφαίος Αυστραλός κολυμβητής όλων των εποχών θα ταξιδέψει στην Ευρώπη πλησιάζει, την ώρα που οι φήμες φουντώνουν αναφορικά με την επικείμενη συνεργασία του με τον μέντορα του μεγάλου Αλεξάντερ Ποπόφ, Γκενάντι Τουρέτσκι.

Μετά την ολοκλήρωση του καμπ προετοιμασίας που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα στο Αμπου Ντάμπι, ο Ιαν Θορπ πρόκειται να μεταβεί στην Ελβετία, όπου θα παραμείνει για να προπονηθεί. Αν και ο ίδιος προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το ποιος προπονητής θα αναλάβει την προετοιμασία του για το Λονδίνο, το ταξίδι του στην Ελβετία έδωσε τροφή στις φήμες για συνεργασία με τον Γκενάντι Τουρέτσκι. Ο προπονητής που ανέδειξε έναν από τους κορυφαίους κολυμβητές όλων των εποχών, τον επονομαζόμενο και «τσάρο της πισίνας», Αλεξ Ποπόφ, διευθύνει το Εθνικό Προπονητικό Κέντρο της Ελβετίας, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ιταλία.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ιαν Θορπ δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τη συνεργασία του με τον Γκενάντι Τουρέτσκι, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει την είδηση: «Υπάρχουν κάποια άτομα στη λίστα με τους προπονητές που θα ήθελα να συνεργαστώ. Και αυτή τη στιγμή έχω τη δυνατότητα να προπονηθώ με αυτόν που βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας. Ολοι θα το μάθουν αργά ή γρήγορα ποιος είναι αυτός. Νομίζω ότι είναι προφανές, απλά εγώ δεν θέλω να το πω».

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να μεταβεί στο Αμπου Ντάμπι και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας, Λι Νάτζεντ, προκειμένου να βοηθήσει τον Ιαν Θορπ στην προετοιμασία του στο διάστημα της παραμονής του στο Εμιράτο. 

ΠΗΓΗ:exedrasports 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ