Έξοδος από την κρίση

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Συμβαίνουν και σε άλλες χώρες πιο εύπορες από τη χώρα μας. Η παγκόσμια κοινότητα του αθλήματος αντιμετωπίζει προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσης. Προβλήματα αντιμετωπίζει και το πόλο στη Γαλλία, με τη συντονιστική επιτροπή της γαλλικής ομοσπονδίας κολύμβησης να έχει προτείνει λύσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, που λόγω απεργίας των διαιτητών δεν διεξάγονται αγώνες, εδώ και ένα μήνα.
Δεν είναι μόνο· οι διαιτητές ποδοσφαίρου, που κάνουν απεργία για χρηματικές απαιτήσεις, για τον ίδιο λόγο απεργούν και οι διαιτητές του πόλο, με συνέπεια το πρόγραμμα των αγώνων να έχει καταστραφεί. Τα ποσά φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα ποσά των διαιτητών στο ποδόσφαιρο.
Οι διαιτητές του πόλο αρνούνται να σφυρίξουν αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος από τις 22 Ιανουαρίου, λόγω των αλλαγών στην πληρωμή των διαιτητών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της γαλλικής ομοσπονδίας κολύμβησης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πρότεινε μετά από συνάντηση με εκπροσώπους των συλλόγων και των διαιτητών, αρχικά την επιστροφή των εξόδων των διαιτητών και στη συνέχεια ζητάει ένα νέο χρονοδιάγραμμα αγώνων. Η ομοσπονδία κινδύνευε να χάσει και τον έλεγχο με τα σωματεία, που είχαν αποφασίσει να μην δώσουν αυτά τα παιχνίδια. Τέλος, αποφασίστηκε να αναβαθμιστεί η προβολή του πρωταθλήματος.
ΠΗΓΗ:onsports


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ