«Μόνο θετικά από την Εθνική»

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Συμπεριλήφθη στις «εκλεκτές» του Γιώργου Μορφέση στο καμπ της εθνικής Ελλάδος, ενώ τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει με την παρουσία της στο ελληνικό πόλο, προστατεύοντας τα γκολποστ της ΝΕ Πατρών.Η Σταυρούλα Παπαϊωάννου μιλά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τον αποκλεισμό της ΝΕ Πατρών από τις «4» του Λεν Τρόφι αλλά και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της στο πρωτάθλημα.
Για την Εθνική:
Έχω ήδη παρευρεθεί σε ένα καμπ, που πραγματοποίησε η Εθνική το Γενάρη. Δεν ξέρω αν θα με καλέσει πάλι ο ομοσπονδιακός προπονητής, αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έκανα την προσπάθειά μου. Με γνωρίζουν στην Εθνική, δεν είμαι ιδιαίτερα καινούριο πρόσωπο, αν και λείπω περίπου τρία χρόνια από τις προετοιμασίες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Εύχομαι να είμαι στα σχέδια του προπονητή μου το καλοκαίρι και σίγουρα θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως από την Εθνική, μόνο θετικά έχεις να αποκομίσεις, αφού η προπόνηση είναι καλύτερη, το επίπεδο ανεβασμένο και σίγουρα, ακόμα κι αν δεν γίνεις κομμάτι μίας αποστολής, μπορείς να ανέβεις παικτικά και έχεις προσωπικό όφελος.
Για την Ευρώπη:
Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι της ρεβάνς που δόθηκε στην Πάτρα. Αυτό σημαίνει ότι χτίζεται μία δυνατή έδρα, αλλά ήμασταν λίγο άτυχοι. Αν είχαμε μία διαιτησία που θα μας έπαιζε στα ίσα και αν αποφεύγαμε μικρά λάθη στην άμυνα μας, πιστεύω ότι θα είχαμε περάσει στην επόμενη φάση, αφού είχαμε τη δυνατότητα. Σίγουρα το -3 του πρώτου αγώνα δεν ήταν και ότι καλύτερο αλλά δείξαμε στην Πάτρα ότι έχουμε ομάδα, αντάξια της Ζέντες και ότι αξίζαμε τουλάχιστον το ίδιο, την πρόκριση.
Για το πρωτάθλημα:
Δεν είμαστε στους στόχους της ομάδας φέτος, αφού βρισκόμαστε μέχρι στιγμής εκτός τετράδας και αυτό είναι κάτι που μας έχει κοστίσει ιδιαίτερα. Έγιναν κάποιες σοβαρά γκέλες στην αρχή, όπως το παιχνίδι με τον Νηρέα εκτός και τον Εθνικό εντός έδρας. Ωστόσο, έχω την άποψη ότι από όλα παίρνεις κάτι, ακόμα και από την αποτυχία και σίγουρα γίνεσαι καλύτερος μέσα από αυτό.
ΠΗΓΗ:onsports


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ