Όλο και ταχύτερος ο Γρηγοριάδης, Ατομικό ρεκόρ ο Αραμπατζής

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο πρωταθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης δεν είχε τον παραμικρό συναγωνισμό στο σημερινό τελικό στον μίτινγκ του Βερολίνου, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να βελτιώσει τη φετινή του επίδοση, καθώς την περασμένη εβδομάδα στην ημερίδα που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη είχε σταματήσει το χρονόμετρο στα 54.41, πιάνοντας το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του ερχόμενου Ιουλίου στη Σαγκάη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρης Γρηγοριάδης με τον σημερινό χρόνο πιάνει το υψηλό όριο των 54.40 που έχει θέσει η παγκόσμια Ομοσπονδία (FINA) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο και έχουν τεθεί σε ισχύ από την 1
η Μαρτίου. 

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ανέστης Αραμπατζής στα 200μ. πεταλούδα, κατά τη διάρκεια του αμερικανικού Gran Prix κολύμβησης που διεξάγεται στην Ινδιανάπολη. Ο Ελληνας πρωταθλητής, που σπουδάζει στις ΗΠΑ -στο Κολλέγιο της Αλαμπάμα- κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό του αγωνίσματος με επίδοση 1:59.24, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ.
Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο αθλητής του Ηρακλή «κατεβαίνει» τα δύο λεπτά. Νικητής της κούρσας ήταν ο Μάικλ Φελπς με 1:55.34, ακολουθούμενος από τον Βραζιλιάνο Κάιο Αλμέιδα (1:55.85) και τον Κινέζο Πενγκ Γου (1:57.86).
ΠΗΓΗ:exedrasports



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ