Το 2012 το «κύκνειο άσμα»

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ο Ρος Ντάβενπορτ παραδέχεται ότι έρχεται σιγά σιγά το τέλος της καριέρας του, χωρίς όμως να έχει ορίσει ακόμα ημερομηνία.Ο Άγγλος κολυμβητής λέει πως «όταν σταματήσει το κολύμπι, η ζωή του δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή του επαγγελματία κολυμβητή». Ο 27χρονος αθλητής θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο
πρωτάθλημα υγρού στίβου που θα διεξαχθεί στη Σαγκάη. Αυτό θα είναι το δεύτερο ταξίδι του στην Άπω Ανατολή τα τελευταία τρία χρόνια, αφού ήταν μέλος της αγγλικής εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008.
Ο Ντάβεντπορτ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου θα είναι και το τέλος της καριέρας του, αν και παραδέχεται πως η ζωή εκτός πισίνας δεν θα είναι ίδια.
«Πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή για τα τελευταία Παγκόσμια πρωταθλήματα της καριέρας μου, αν αυτό δεν είναι το τελευταίο, τότε ίσως το προτελευταίο. Νομίζω ότι δεν μου έχουν μείνει πολλά χρόνια στις πισίνες ακόμα», είπε ο Ντάβενπορτ.
«Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου το ενδεχόμενο να σταματήσω την επόμενη χρονιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνο αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, κολυμπάω καλά και το απολαμβάνω, τότε δεν θα υπάρχει λόγος να σταματήσω».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ