Δεύτερη μάχη για τον τίτλο

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μετά τη λήξη του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών και παρά την άνετη νίκη (13-4), άπαντες στον Ολυμπιακό συμφώνησαν ότι το καθοριστικό ματς για την κατάκτηση του τίτλου, θα είναι το σημερινό (19.00, ΕΤ 1) στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Εκεί όπου η Βουλιαγμένη,
η οποία επιστρέφει στους τελικούς των πλέι οφ μετά από επτά χρόνια, θα τα δώσει όλα προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έφτασε τυχαία να κοντράρεται με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Για τους Ερυθρόλευκους πάντως δεν αρκεί η κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Ο στόχος είναι να «σκουπίσουν» τη σειρά. Να κάνουν το 3-0 και να πάρουν με συνοπτικές διαδικασίες τον τίτλο, έστω κι αν η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τα οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη.


Τα τελευταία 24ωρα στη Βουλιαγμένη έγινε προσπάθεια για ανασύνταξη δυνάμεων, μετά την ήττα στον πρώτο τελικό. Ο Τεό Λοράντος και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να βάλουν τα δυνατά τους σήμερα, ώστε να κάνουν δύσκολη τη ζωή των Πειραιωτών και (γιατί όχι;) να διεκδικήσουν τη νίκη, έστω κι αν απέναντί τους έχουν τον απόλυτο κυρίαρχο του ελληνικού πόλο την τελευταία 15ετία. 

ΠΗΓΗ:exedrasports 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ