Λύση εκ των έσω ή Παυλίδης;

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Το όνομα του Χάρη Παυλίδη «παίζει» πολύ τις τελευταίες ημέρες για την αντικατάσταση της Αλεξίας Καμμένου, αλλά στη Βουλιαγμένη δείχνουν προτιμήσεις στην… οικογένεια.Το οικογενειακό κλίμα και η παραμονή παικτριών και προπονητικού τιμ για πολλά χρόνια είναι η «συνταγή» της Βουλιαγμένης όλα αυτά τα χρόνια.
Ωστόσο, το κλίμα… στράβωσε φέτος αφού η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ελλάδας, έμεινε εκτός Final 4 στο Champion Cup, ενώ στις εγχώριες υποχρεώσεις έχασε τον τίτλο από τον Ολυμπιακό ευκολότερα από ότι θα περίμενε κανείς.
Η Αλεξία Καμμένου υπέβαλε την παραίτησή της, οι πολίστριες της ομάδας έδειξαν τη στήριξη στο πρόσωπό της, ωστόσο η διοίκηση αποφάσισε χθες (26/5) να κάνει δεκτή την παραίτηση της έμπειρης προπονήτριας.
Αυτό όμως, που έχει σημασία τώρα να δούμε τι μέλλει γενέσθαι… Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την πρόεδρο, Στέλλα Λαζάρου – Τίγκα μας επισήμανε πως η απόφαση δεν θα παρθεί άμεσα. «Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή με κανέναν προπονητή. Χθες κάναμε αποδεκτή την παραίτηση της κ. Καμμένου και είναι νωρίς για να αποφασίσουμε. Δεν θα υπάρχει κάποια απάντηση σύντομα», ήταν τα λόγια της κ. Τίγκα.
Στο μεταξύ, τον τελευταίο καιρό «παίζει» το όνομα του Χάρη Παυλίδη. Ο κόουτς του «ερυθρόλευκου» συλλόγου έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν επιθυμεί να παραμείνει στο λιμάνι τη νέα χρονιά μετά τα όσα συμβαίνουν, ενώ έχει τονίσει επανειλημμένως πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του δεν θα παίξει το οικονομικό. Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας ομάδας μοιάζει ως μία καλή λύση, ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο συμβαδίζει με την απόφαση της Βουλιαγμένης.
Και αυτό γιατί στη Βουλιαγμένη, δείχνουν να εμπιστεύονται την «οικογένεια». Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε στον πάγκο της ομάδας κάποια παλιά αθλήτρια του συλλόγου.
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ