«Νιώθουμε μόνοι μας»

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Το ότι υπάρχει αυτή η ομάδα είναι καθαρά θέμα των αθλητών» τόνισε ο Τάσος Σχίζα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού αυτά τα χρόνια. Ακόμα ο Ελληνας πολίστας μίλησε για τους τελικούς του πρωταθλήματος
με την Βουλιαγμένη λέγοντας κλειδί της νίκης στον πρώτο αγώνα ήταν η πολύ καλή άμυνα των Ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά τα όσα ο Τάσος Σχίζας στον «Sentra 103,3»:

Για το κλειδί της νίκης του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης με τόσο ευρύ σκορ:
«Ουσιαστικά η πάρα πολύ καλή άμυνα, που έχει χτιστεί μετά από πάρα πολλά χρόνια. Το παιχνίδι ουσιαστικά κερδίζεται στην άμυνα, και εφόσον η αντίπαλη ομάδα βλέπει ότι δεν μπορεί να βάλει γκολ μας βγαίνει στην επίθεση. Σπάει η άμυνα της αντίπαλης ομάδας, δημιουργείται άγχος και γι' αυτό μετά ανοίγει και το σκορ.

Ειδικά όταν μια ομάδα δεν έχει την εμπειρία που έχει ο Ολυμπιακός, όπως η Βουλιαγμένη που έχει πιο μικρά σε ηλικία παιδιά, ανοίγει το σκορ.Αυτό μας δίνει το περιθώριο να μπορούμε να παίζουμε και πιο δυνατά, όταν είμαστε χωρίς παίκτη λιγότερο. Δεν φοβόμαστε να ρισκάρουμε και να βγούμε με αποβολή, εφόσον ξέρουμε ότι η ομάδα αποδίδει πολύ καλά και με παίκτη λιγότερο. Είναι πλεονέκτημα για μια ομάδα αυτό».


Για το ποια πιστεύει ότι θα είναι η αντίδραση της Βουλιαγμένης:
«Πιστεύω ότι η Βουλιαγμένη, και που έχει καταφέρει να είναι στον τελικό του πρωταθλήματος, έχει κάνει ήδη ένα μεγάλο άλμα. Είναι μεγάλο βήμα, γιατί έφτασε σε τελικό μετά από επτά χρόνια. Θεωρώ ότι θα υπάρχει κάποια αντίδραση τώρα. Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, θα υπάρχει πίεση γιατί είναι η έδρα της. Αλλά πρέπει να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο για να καταφέρει να μας κοντράρει».

Για το εάν μπορεί να παίξει ρόλο η χρονική διαφορά των αγώνων του πρωταθλήματος, καθώς μεσολαβεί ο αγώνας κυπέλλου:
«Ουσιαστικά είναι όλοι οι αγώνες μαζί. Απλά θα κριθεί πρώτα το κύπελλο, ενώ είμαστε στα μέσα των τελικών του πρωταθλήματος. Είναι λίγο περίεργο αυτό και δεν το έχουμε ξαναζήσει. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και δε νομίζω να μας επηρεάσει. Δεν το θεωρώ πολύ σωστό αυτό που γίνεται. Θα έπρεπε να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να γίνει ο αγώνας κυπέλλου ή το αντίστροφο. Είναι αρκετά περίεργο να πας στην Κάλυμνο να παίξεις το φάιναλ φορ, και να έχεις κερδίσει ένα ή δύο αγώνες στο πρωτάθλημα».

Για τις αντοχές που έχουν δείξει οι παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην ομάδα:
«Αυτές οι δύο χρονιές που έχουνε περάσει ήταν πάρα πολύ δύσκολες, και ειδικά η φετινή. Το ότι υπάρχει αυτή η ομάδα, και είναι οι αθλητές και οι προπονητές όλοι μαζί, είναι καθαρά θέμα αθλητών και των προσωπικοτήτων των αθλητών. Αλλιώς, πιστεύω, ότι δεν θα υφίστατο ομάδα αυτή την στιγμή».

Για το εάν αισθάνονται ότι είναι μόνοι τους στην ομάδα:
«Νιώθουμε μόνοι μας. Ο καθένας όμως, από την πλευρά του, θα μπορούσε να πει ότι εμείς κάνουνε προσπάθειες. Εμείς όμως από την πλευρά μας, αποτελέσματα δεν βλέπουμε γιαυτό και νιώθουμε μόνοι μας. Χρήματα δεν βλέπουμε. Τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα θα έρθουν αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Όταν υπάρχει αυτή η κατάσταση για δύο χρόνια είναι άσχημη. Ειδικά όταν είσαι σε ένα σωματείο όπως ο Ολυμπιακός, κανένας δεν πίστευε ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε εμάς ή στον Παναθηναϊκό.

Κανένας από εμάς. Εγώ είμαι εννέα χρόνια στην ομάδα. Ούτε παράγοντας, ούτε προπονητής, ούτε φίλαθλος το περίμενε. Και όμως, έγινε αυτό στον Ολυμπιακό. Κανένας επίσης δεν πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί λύση. Σίγουρα θα βρεθεί λύση και κάτι θα γίνει το καλοκαίρι. Τώρα, το πως θα είναι αυτή η λύση, το αν θα βολέψει τους πάντες και αν θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να κρατήσει το ίδιο ρόστερ, δεν το ξέρει κανείς. Αυτό το ξέρουν αυτοί που διοικούν και οι επόμενοι που θα διοικήσουν». 


Για το εάν πιστεύει ότι η ομάδα θα διαλυθεί:
«Μένουν τρεις εβδομάδες και θα περιμένουμε και κανένα μήνα ακόμα, για να δούμε πως θα είναι στην συνέχεια. Πιστεύω ότι ακόμα δεν μπορούμε να πούμε αν θα διαλυθεί, αλλά μπορούμε να πούμε ότι δεν θα είναι όπως ήταν. Δεν γίνεται να μην υφίσταται ομάδα. Απλά, το πιο πιθανό είναι ότι η ομάδα δεν θα είναι όπως ήταν. Είναι η δεύτερη χρονιά που παίζουμε χωρίς χρήματα και με πάρα πολλά σοβαρά προβλήματα. Γιαυτό και έχουμε φανεί πιο πολύ και γκρινιάζουμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ