Οι Μπέμπηδες έγιναν άνδρες!

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η Βουλιαγμένη είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό (έστω και την εφηβική ομάδα λόγω της αποχής της ανδρικής) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών. Οι Μπέμπηδες ωστόσο, επανέλαβαν το κατόρθωμά τους
και στη σειρά των τελικών, απέναντι σε όλα τα μεγάλα αστέρια του Ολυμπιακού!

Σε ένα δραματικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση, η Βουλιαγμένη πήρε τη νίκη με 10-9 (9-9 στην κανονική διάρκεια) και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ σκληρή για να ...πεθάνει! Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο ο ΝΟΒ απέδειξε ότι είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες μπορεί να έχει για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.


Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα. Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε 2-1 και 3-2, ενώ ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα για πρώτη φορά, 5.33’ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, όταν ο Γιώργος Ντόσκας έκανε το 4-3. Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 5-3 και 6-5, αλλά η Βουλιαγμένη δεν το έβαλε κάτω. Με ένα σερί 3-0 βρέθηκε μπροστά με 8-6, 5.10’ πριν τη λήξη, ενώ ήταν πολύ κοντά στη νίκη στην κανονική περίοδο, αφού προηγήθηκε 9-7, 3.49’ πριν το τέλος. Ο Χρήστος Αφρουδάκης ωστόσο μείωσε σε 9-8, στα 39 δευτερόλεπτα, ενώ λίγο πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης έγινε η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση.


Απέμεναν 4 δευτερόλεπτα για το τέλος, όταν το χρονόμετρο κόλλησε. Οι διαιτητές αρχικά σφύριξαν αποβολή και στη συνέχεια έδωσαν πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού (το οποίο πάντως αμφισβητείται). Στα 2 δευτερόλεπτα, ο Χρήστος Αφρουδάκης ευστόχησε στο πέναλτι, έκανε το 9-9 και έστειλε το ματς στην παράταση.


Εκεί, η Βουλιαγμένη έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Ο Διονύσης Καρούντζος στον παίκτη παραπάνω (16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου τρίλεπτου) έκανε το 10-9, που ήταν και το τελικό σκορ, ενώ ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να στείλει τον αγώνα στα πέναλτι, όταν ο Κώστας Τσαλκάνης απέκρουσε κοντινό σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα.


Για τον Ολυμπιακό τώρα μεσολαβεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου (03-04 Ιουνίου στην Κάλυμνο), ενώ οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον τρίτο τελικό στον Πειραιά στις 8 Ιουνίου.


Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 4-4, 2-3 (παράταση: 1-0, 0-0).


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τεό Λοράντος): Καρούντζος 3, Γούνας 3, Ελμισιάν 2, Βλαχόπουλος 1, Κατσαούνης 1.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Πάτερος): Ντόσκας 2, Αφρουδάκης 2, Φουντούλης 1, Κολόμβος 1, Μυλωνάκης 1, Κομάντινα 1, Δελακάς 1.

ΠΗΓΗ:exedrasports.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ