Πάτερος: «Κλειδί ο δεύτερος τελικός»

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών, ωστόσο δεν έκανε τίποτα παραπάνω πέρα από το 1-0 στις νίκες. Γι’ αυτό και θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος ώστε να πετύχει τον στόχο του που είναι η κατάκτηση
του τίτλου με 3-0.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Πάτερος, δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη: «Κάναμε το 1-0, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Σίγουρα όμως, δεν είναι εύκολο για οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα να νικήσει τρεις φορές τον Ολυμπιακό. Το επόμενο ματς στη Βουλιαγμένη, θεωρώ ότι θα είναι το κλειδί. Αν όμως παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο».


Ο Γιώργος Ντόσκας είπε: «Πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Σήμερα η Βουλιαγμένη μπήκε δυνατά στην αρχή, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα και ανοίξαμε τη διαφορά. Το Σάββατο μας περιμένει ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και πιο έτοιμοι για να κάνουμε αρχικά το 2-0 και στη συνέχεια το 3-0. Πρέπει να αγωνιστούμε σαν να είναι το τελευταίο μας ματς».


Ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Τεό Λοράντος, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τη νίκη. Οταν ο Ολυμπιακός έχει καλή ψυχολογία, είναι πολύ δυνατός. Θα παλέψουμε στο δεύτερο παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις».


Ο Μάνθος Βουλγαράκης τόνισε: «Κάναμε πολλά λάθη απειρίας. Ετσι δεν μπορείς να πετύχεις κάτι. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στο δεύτερο παιχνίδι».

ΠΗΓΗ:exedrasports 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ