Αναχώρησε η Κυπριακή ομάδα για Λίχτενσταϊν

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αναχώρησε εχθές το απόγευμα 29/5 για το Λίχτενσταϊν η αποστολή της Κυπριακής ομάδας για να συμμετάσχει στους 14ους αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ2011).
Η Κυπριακή ομάδα θα αποτελείται από 62 αθλητές, 56 αθλήτριες και 4 διαιτητές,
που θα τους συνοδεύουν 24 προπονητές, 1 γιατρός, 4 φυσιοθεραπευτές, 5 συνοδοί και 5 αρχηγοί ομάδων. Αρχηγός της αποστολής η Διευθύντρια της ΚΟΕ Όλγα Πιπερίδου,  βοηθός αρχηγός ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, και μαζί τους άλλοι τέσσερις λειτουργοί της Ολυμπιακής Επιτροπής. Παρόντες και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Ουράνιος Ιωαννίδης, ο Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Λόττας, ο Ταμίας Δαμιανός Χατζηδαμιανός και το μέλος του Ε.Σ. Λένια Αντωνιάδου.
Η Κύπρος θα συμμετάσχει και στα 10 αθλήματα που βρίσκονται στο πρόγραμμα : Στίβος, Ποδηλασία, Τζούντο, Σκοποβολή, Σκουός, Κολύμβηση, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Τένις, Πετόσφαιρα, Μπιτς Βόλεϊ. Στόχος η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα των μεταλλίων, κάτι που συμβαίνει στις τελευταίες τέσσερις διοργανώσεις. Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχει για πρώτη φορά το Μαυροβούνιο, που δήλωσε 20 αθλητές εκ των οποίων οι 12 αποτελούν την ομάδα Πετόσφαιρας Ανδρών.
Η Κυπριακή αποστολή θα ταξιδεύσει μέσω Ζυρίχης, και θα καταλύσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε τρία ξενοδοχεία στην Αυστρία, κοντά στα σύνορα με το μικροσκοπικό Λίχτενσταϊν. Αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης στις 20.00 το βράδι ώρα Λίχτενσταϊν (21.00 ώρα Κύπρου). Παράλληλα στο πρόγραμμα υπάρχουν και τα πρώτα αγωνίσματα στο άθλημα του Σκουός. Η Κύπρος έχει ως πρώτο αντίπαλο το Λίχτενσταϊν (Γυναίκες) στις 12.00 ώρα Κύπρου. Οι αγώνες θα διαρκέσουν και θα ολοκληρωθούν το ερχόμενο Σάββατο.
ΠΗΓΗ:sigmalive

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ