"10ο κύπελλο Χαϊδαρίου"

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η Α.Ε. Χαϊδαρίου γυρίζει σελίδα στην ιστορία της  και συνεχίζει όχι μόνο να πρωταγωνιστεί  αλλά και να δημιουργεί αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα. Για το λόγο αυτό, μετά από 9 συνεχείς διοργανώσεις κολυμβητικών αγώνων για ηλικίες 8 & 9  ετών, διοργανώνει για πρώτη φορά
εφέτος και αγώνες προαγωνιστικών ηλικιών, με την επωνυμία "10ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ" , η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο ΧαΪδαρίου στις 28 και 29 Μαϊου 2011 ( σε τρεις αγωνιστικές: Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί-απόγευμα).
Θα είμαστε όλοι εκεί, μετά από έναν βαρύ χειμώνα,  σ' αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Χαϊδαρίου,  για να χαρούμε μαζί με τους νεαρούς αθλητέςμας και να γιορτάσουμε αυτη την γιορτή της κλασσικής κολύμβησης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν στην Κ.Ο.Ε. με FAX (2109850264) το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 23 Μαΐου 2011. Ο αριθμός των αθλητών που θα λάβει μέρος στους αγώνες, δεν θα υπερβεί, για μέν τις προαγωνιστικές ηλικίες 10-11-12 τους 550, για δε τις ηλικίες 8-9 τους 300. Για τον λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, με βάση την άφιξη των δηλώσεων συμμετοχής στην ομοσπονδία. 
Το κόστος της κάθε συμμετοχής προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγώνων (ηλεκτρονική χρονομέτρηση, κριτές, γραμματεία μικροφωνικές κλπ), έχει ορισθεί στα 8 ευρώ για τους αθλητές των προαγωνιστικών και 6 ευρώ για τους αθλητές 8 & 9 ετών. Η χρέωση των σωματείων θα γίνει έναντι αποδείξεως, με βάση τις αρχικές δηλώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ