Οι… Ασημένιοι Λαρισαίοι των Βαλκανίων

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο ΝΟΛ φαίνεται πως έχει δικούς του παίκτες να βασιστεί στη νέα χρονιά για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Παιδιά από τη Λάρισα και με πολλές ικανότητες. Δύο από αυτούς είναι ο Θανάσης Μπεζιλιώτης και ο Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος. Ο πρώτος είναι ένας 17χρονος τερματοφύλακας
και ο δεύτερος ένας 16χρονος περιφερειακός. Οι δύο τους ήταν μέλη της Εθνικής ομάδας των Εφήβων που βρέθηκε στηνΒουλγαρία και πήρε τη δεύτερη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Η Εθνική ομάδα συνολικά σημείωσε 4 νίκες στα πέντε παιχνίδια. Κέρδισε Βουλγαρία (15-4), FYROM (21-3), Ρουμανία (18-0) και Σερβία (6-5) ενώ έχασε μόνο από το Μαυροβούνιο που τελικά κατέκτησε την πρώτη θέση.
 
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Η τελική βαθμολογία του Βαλκανικού πρωταθλήματος είναι η εξής:
1. Μαυροβούνιο 15
2. Ελλάδα           12
3. Σερβία            9
4. Βουλγαρία      6
5. Ρουμανία        3
6. ΠΓΔΜ            0
 
Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας ήταν η εξής: Μπεζιλιώτης, Παπαδόπουλος (Λάρισας), Χρυσοσπάθης, Προσινικλής (ΠΑΟΚ), Χατζηγούλας, Μαρινάγης (ΟΥΚ), Δρακόπουλος, Γαβαλάς, Κουκής (Πανιώνιος), Κοντογιώργος, Ποταμιάνος (Βουλιαγμένη), Σαλτέρης (Φάληρο), Παρασκευόπουλος (ΠΑΟ), Καζάζης (Γλυφάδα), Δερβίσης (Ολυμπιακός)
 
ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Οι δύο Λαρισαίοι παίκτες που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου μίλησαν στην «Ε».
«Ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς να μπούμε σε ρυθμούς σημαντικών αγώνων. Ήταν ένα μικρό τουρνουά αλλά ήταν ποιοτικό. Εμείς τα πήγαμε εξαιρετικά και χάσαμε μόνο από μια ομάδα την οποία μέχρι πριν από δύο χρόνια ήμασταν ισάξιοι» ανέφερε ο μεγαλύτερος Θανάσης Μπεζιλιώτης. «Μας περιμένουν πολλά τουρνουά μέσα στο καλοκαίρι ενώ έχουμε και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θεωρώ πως θα τα πάμε περίφημα».
Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για το ΝΟΛ και μας είπε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά και χάσαμε την κατηγορία. Πιστεύω πως τώρα ο ΝΟΛ στην Α2 θα βασιστεί στα παιδιά της πόλης και είναι αλήθεια πως υπάρχει αρκετό ταλέντο για να γίνει σοβαρή προσπάθεια».
Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του Μπεζιλιώτη στην Εθνική Εφήβων και από του χρόνου θα βρίσκεται στην Εθνική Νέων. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι και στην αποστολή της Εθνικής Νέων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αν τα πάει τόσο καλά. Ας μην ξεχνάμε πως βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Νέων Ανδρών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Βόλο είναι ο άλλος Λαρισαίος, Γιώργος Παπαδογιάννης.
Ο Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος μέχρι πέρυσι ήταν στην Εθνική Παίδων και φέτος μπήκε για πρώτη φορά στην ομάδα των Εφήβων. «Ήταν για μένα μια σπουδαία εμπειρία. Θεωρώ πως είδα τις αγωνιστικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις ομάδες. Εκτιμώ πως η απόδοσή μου κινήθηκε σε καλά επίπεδα και εύχομαι να συνεχίσω έτσι και στα υπόλοιπα τουρνουά. Αν έχω ένα καλό αγωνιστικό καλοκαίρι θα μπορέσω να σταθώ καλύτερα και στις υποχρεώσεις του ΝΟΛ για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής».
Μπεζιλιώτης και Παπαδόπουλος θα ταξιδέψουν σε Ιταλία, Μαυροβούνιο, Ισπανία για τουρνουά ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κροατία.
ΠΗΓΗ:eleftheria.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ