Σε άλλες χώρες υπάρχουν νόμοι

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τα επεισόδια που συνέβησαν στον αγώνα της Μπολιάσκο με την Ποζίλιπο για την 3η θέση του πρωταθλήματος πόλο της Ιταλίας ήταν σοβαρά.Σοβαρή έπρεπε να είναι και η απόφαση του αθλητικού δικαστή ώστε να κοπεί ο… βήχας σε  όποιον θελήσει να επαναλάβει
τα ίδια.
Έτσι και έπραξε ο αθλητικός δικαστής. Η Μπολιάσκο τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, που αναλύονται σε 3 λόγω των επεισοδίων πριν και μετά τον αγώνα και για τα αντικείμενα, που εκτοξεύτηκαν εναντίον των διαιτητών, 1 για τη μη προστασία των διαιτητών και ακόμη 1 για την ανυπαρξία οργάνωσης (!).
Με 2 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Καμιλιέρι της Μπολιάσκο για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές, με 2 επίσης αγωνιστικές ο Μεγκαλότι επειδή επιτέθηκε στον προπονητή της Ποζίλιπο Κάρλο Σίλιπο (φωτο), και 1 στον Γκάλο της Ποζίλιπο, για τον τραυματισμό των διαιτητών.

Ανάλογες και οι τιμωρίες στις γυναίκες, για τα επεισόδια του τελικού μεταξύ Ράπαλο και Οριζόντε Κατάνια. Η Αμπάτε της Ράπαλο, τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές λόγω του εσκεμμένου κτυπήματος στη Ραντίκι. Με 2 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο προπονητής της Κατάνια Λουίτζι Φορμικόνι για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές, πριν αλλά και μετά την αποβολή του από αυτούς.
Επίσης, 1 αγωνιστική η Μότα της Κατάνια για χτύπημα στην Αμπάτε μετά το τέλος του αγώνα. Και 120 € πρόστιμο στην Κατάνια για κακή λειτουργία του χρονομέτρου (!).

Τελικά με τους Ιταλούς μπορεί να είμαστε una φάτσα, αλλά σίγουρα δεν είμαστε una ράτσα…
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ