Τελικά… ξέρετε από Ο.Φ.Θ.Α. ;;;

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Το Παρασκευοσαββατοκύριακο που μας πέρασε θα μείνει χαραγμένο στις καρδιές όλων όσων βρέθηκαν στη Λαμία για πάρα πολύ καιρό! Στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Λαμίας πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 του μήνα η διασυλλογική διοργάνωση Πρώτεια με τη συμμετοχή
16 συλλόγων και 350 κολυμβητών-τριών! Η ομάδα μας αγωνιζόμενη με 50 κολυμβητές και κολυμβήτριες, «έκλεψε» τις εντυπώσεις κατακτώντας την 1η θέση στη γενική κατάταξη με τον εκπληκτικό αριθμό των 72 μεταλλίων (26 χρυσά, 30 ασημένια και 16 χάλκινα μετάλλια).

Στα αξιοσημείωτα των αγώνων…

·Στις 14 από τις 16 σκυταλοδρομίες που πήραμε μέρος, σε όλες ήμασταν στο βάθρο των νικητών, εκ των οποίων οι 5 ήταν χρυσές!

·Καταπληκτική ήταν η παρθενική εμφάνιση των μικρών κολυμβητών της Ακαδημίας μας σε τόσο μεγάλους αγώνες με συγκομιδή 8 μεταλλίων, εκ των οποίων τα 4 στα ομαδικά αγωνίσματα!

·50 τα παιδιά… έλα όμως που η κερκίδα μας ήταν άλλη τόση!!! Μοναδική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι γονείς μας, οι οποίοι έκλεψαν και αυτοί με τη σειρά τους τις εντυπώσεις στην κερκίδα, τόσο με την ομοιόμορφη εμφάνισή τους όσο και με τον παλμό τους!

·Ο φανατικότερος οπαδός της ομάδας μας, ο οποίος δε λέει να χάσει αγώνα για αγώνα της ομάδας τη φετινή σεζόν, ο Στάθης μας, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μαζί με την ομάδα στη Λαμία!!! Στάθη να τα εκατοστήσεις!!!

·Πρωταθλητές και στο χορό!!! Tunak Tunak και όλο το κολυμβητήριο χόρευε κυριολεκτικά σε ρυθμούς Ο.Φ.Θ.Α. !!! (για την ιστορία πρωταθλητής χορευτής αναδείχθηκε ο Κωτάάάς Χρήστος, ασημένιος στα εκατοστά ο Γιάννης Βολτέζος με χάλκινο το Σάββα Μαυροκέφαλο! Οι μαμάδες ακόμη κάνουν ενστάσεις για το αποτέλεσμα!)

·Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα δημιουργήθηκε τη Δευτέρα το πρωί!!! 555 υπέροχες φωτογραφίες και πώς να διαλέξεις να βάλεις στον πίνακα… Ευχαριστούμε πολύ το φωτογράφο της ομάδας Μιχάλη Μπαρή !!!

Παιδιά!!!!! Όλες θα τις βάλουμε στο site !!!

Με την πεποίθηση πως του χρόνου στην ίδια αποστολή θα ακολουθήσει όλη η Ακαδημία μας, τελευταίος στόχος για το Προαγωνιστικό μας τμήμα το Πρωτάθλημα της Καβάλας στις 11 και 12 Ιουνίου!

Κλείνοντας… μάλλον όλοι εκεί κάτω μάθανε από …Ο.Φ.Θ.Α. !!!

ΠΗΓΗ:ofthaalex

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ