«Είμαστε απλήρωτοι 2 χρόνια»

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ο εγωισμός του ίδιου και των συμπαικτών του είναι το κίνητρο, σύμφωνα με τον Χρήστο Αφρουδάκη, για την κατάκτηση του τίτλου.Ο διεθνής άσος των «ερυθρολεύκων», με συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM στάθηκε
στα οικονομικά προβλήματα της πειραϊκής ομάδας, τον αποψινό (19.00) δεύτερο τελικό, με την Βουλιαγμένη και το Κύπελλο.
«Όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα έχουν προβλήματα, αλλά όχι σαν το πόλο του Ολυμπιακού. Είμαστε απλήρωτοι δύο χρόνια και κάποια παιδιά ακόμη και τρία χρόνια. Ώθηση μάς δίνει το γεγονός ότι θέλουμε να δούμε τους κόπους μας να ανταμείβονται και ότι θέλουμε να αποδείξουμε πως είμαστε το καλύτερο ελληνικό σύνολο. Είναι θέμα εγωισμού. Τα πράγματα στη ζωή δεν μεταφράζονται όλα σε χρήμα.
Ο εγωισμός μάς δίνει ώθηση. Μην ξεχνάμε πως στον Ολυμπιακό αγωνίζονται αθλητές που έχουν τιμήσει τα χρώματα της εθνικής ομάδας και του συγκεκριμένου συλλόγου», είπε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Αν έλεγα πως θα καλυτερεύσουν τα πράγματα δεν θα ήμουν ρεαλιστής. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός περνά κρίση, αντίστοιχη με αυτή που περνά ο ελληνικός λαός. Είναι κρίμα, γιατί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι η πηγή του ελληνικού αθλητισμού. Δεν υπάρχουν κίνητρα για τα νέα παιδιά ώστε να ακολουθήσουν κάτι που απαιτεί χρόνο και ενέργεια.
Στον Ολυμπιακό τα χρέη είναι τεράστια και δεν βλέπω θέληση από καμία πλευρά και κανέναν παράγοντα να κάνει κάποια κίνηση για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Αυτό είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός».
Για το πρώτο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη, τόνισε: ««Νομίζω πως μέχρι την αρχή του τρίτου οκταλέπτου, η Βουλιαγμένη αντιστάθηκε αρκετά στον Ολυμπιακό και το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις στο τελευταίο οκτάλεπτο. Δεν περίμενα μια διαφορά της τάξης του 13-4, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Όταν μας πηγαίνουν καλά τα πράγματα στην επίθεση και δεδομένου ότι έχουμε σταθερά καλή άμυνα, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να ξεφύγουμε στο σκορ», ενώ σε ότι αφορά στο αποψινό ματς, είπε: «Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό.
Η Βουλιαγμένη παίζει στην έδρα της και θα είναι πιο σκληρή, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και με τα τωρινά δεδομένα είναι δύσκολο κάποια ελληνική ομάδα να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χάσει με κατεβασμένα τα χέρια. Αν καταφέρουμε να κάνουμε το 2-0, ουσιαστικά κλειδώνουμε’ το πρωτάθλημα κατά 90%».
Τέλος, όσον αφορά στο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου, είπε: «Αν η διακοπή για το Κύπελλο παίξει ρόλο και τι ρόλο θα παίξει θα το δούμε. Είναι ένας τελείως διαφορετικός θεσμός και τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ, οπότε εκεί δεν έχεις την πολυτέλεια να επαναπαυτείς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ