«Ο Ολυμπιακός... χτυπιέται»

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο Γιώργος Αφρουδάκης σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, αφού υπήρξε ο πρώτος σκόρερ με τέσσερα γκολ και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Πανιώνιο στον δεύτερο μικρό τελικό του πρωταθλήματος. Ο φουνταριστός του «τριφυλλιού» μίλησε για
τη προχθεσινή (28/5) νίκη της ομάδας του απέναντι στους «πάνθηρες» αναφέροντας: «Θέλαμε τη νίκη περισσότερο αφού μας ενδιαφέρει η κατάκτηση της τρίτης θέσης, μιας και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές επιτυχίες στο πόλο και είναι σημαντική για εμάς. Επίσης, θα μας δώσει και μία θέση στην Ευρωλίγκα».

Και συνέχισε: «Θέλαμε αυτή τη νίκη μερικές και για έναν επιπλέον λόγο. Σε λίγες ημέρες ξεκινά το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, και μας βοηθά ψυχολογικά. Εξάλλου προερχόμασταν από τρεις ήττες, δύο από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και μία από τον Πανιώνιο στον πρώτο μικρό τελικό, και θα ήταν άσχημο να πάμε με μία τέταρτη σερί ήττα στην Κάλυμνο. Η χθεσινή νίκη μπορεί να μας βοηθήσει με όσες πιθανότητες έχουμε, να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό».

Ερωτηθείς εάν είναι σημαντικό το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, για την ομάδα του «τριφυλλιού» ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου, ο Γιώργος Αφρουδάκης απάντησε: «Θεωρώ ότι η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού μας κάνει καλό. Ο Ολυμπιακός είχε να χάσει πολλά χρόνια και μετά την χθεσινή ήττα δείχνει πως δεν είναι αχτύπητος. Την Παρασκευή που θα τον αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπως ήρθαν τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η ψυχολογία θα είναι υπέρ μας. Γνωρίζουμε ότι είμαστε το άουτ σάιντερ αλλά είναι νοκ άουτ παιχνίδι και πρέπει να τον κοντράρουμε στα ίσα. Εξάλλου, τις άλλες ομάδες του «Final 4» τις έχουμε χτυπήσει στα ίσα στο πρωτάθλημα, μόνο από τον Ολυμπιακό χάναμε σχετικά εύκολα. Οπότε χρωστάμε μία καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό».

Ο Γιώργος Αφρουδάκης ανέφερε πως μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν αποτελεί προσωπικό κίνητρο, αφού πρόκειται για την προηγούμενη ομάδα του αλλά είναι ένας ομαδικός στόχος. «Δεν με ενδιαφέρει. Κι εγώ κι οι συμπαίκτες μου, έχουμε ο καθένας το ρόλο του. Θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε ότι όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε», ήταν τα λόγια του έμπειρου φουνταριστού.

Όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το πόλο, ο 35χρονος πολίστας απάντησε: «Το θέμα έχει καταντήσει κουραστικό κι εμείς γραφικοί όταν μιλάμε για προβλήματα είτε όταν έχουν να κάνουν με Ολυμπιακό είτε με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι σωστό να μιλάμε για προβλήματα τώρα. Θα γίνει ταμείο τις επόμενες δέκα ημέρες και την επόμενη ημέρα θα είναι πιο εύκολο να μιλήσουμε. Τώρα δεν κερδίζουμε κάτι».

Όσον αφορά στο μέλλον της ελληνικής υδατοσφαίρισης, σχολίασε: «Θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι και αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις και να δοθούν εξηγήσεις αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή δέκα ημέρες. Εδώ είμαστε, θα βλέπουμε τις εξελίξεις και θα κρίνουμε ανάλογα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Παναθηναϊκό είτε για τον Ολυμπιακό, που είναι μεγάλα σωματεία και ενδεχομένως να μπορέσουν να αντιδράσουν και να βρουν λύση, αφού στηρίζονται πολύ και στη δύναμη του κόσμου, αλλά για ολόκληρο το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής. Όπως δείχνουν τώρα τα πράγματα, η Χίος και η Βουλιαγμένη είναι οι μόνες ομάδες με βλέψεις στο μέλλον, αλλά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μακρηγορούμε, αφού προέχει το Κύπελλο».

Ο Γιώργος Αφρουδάκης έχει αγωνιστεί τόσο στη Βουλιαγμένη όσο και στον Ολυμπιακό, οπότε δεν θα μπορούσε να μην κάνει μία πρόβλεψη για το νικητή του πρωταθλήματος. «Ήταν πολύ κομβικό το προχθεσινό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μεν το φαβορί αλλά η Βουλιαγμένη πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη. Έκανε αυτό που υποστήριζα από την αρχή, κι εγώ και πολλοί άλλοι, πως ο φετινός Ολυμπιακός δεν είναι αχτύπητος. Αυτό μας βοηθά και εμάς ενόψει του αγώνα της Παρασκευής, για να πιστέψουμε ότι έχει αδυναμίες και προβλήματα στα οποία μπορούμε να χτυπήσουμε. Η διακοπή κατά τη γνώμη μου κάνει καλό στον Ολυμπιακό, αφού μπορεί να ανασυνταχθεί για τη συνέχεια των τελικών και αν κατακτήσει το Κύπελλο, θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος. Η Βουλιαγμένη από την άλλη, ενώ την είχαν όλοι ξεγραμμένη, μετά τη χθεσινή νίκη αποκτά πιθανότητες για τον τίτλο, αν και είναι δύσκολο».
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ