«Περιμένουν πολλά από εμάς…»

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

«…αλλά προτιμάμε να κρατούμε χαμηλούς τόνους» δήλωσε η διεθνής Αγγελική Γερόλυμου μετά την πρόκριση της Εθνικής στην τελική φάση του World League.Την πρόκριση στην τελική φάση του World League κέρδισε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, που αν και δευτερεύων στόχος ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία
για να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον τομέα – ψυχολογία.
Η διεθνής πολίστρια, Αγγελική Γερόλυμου αναφέρθηκε στην σειρά των αγώνων του World League, λέγοντας: «Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια στον δεύτερο γύρο, δεν τα πήγαμε τόσο καλά στον πρώτο και καταφέραμε και προκριθήκαμε. Θέλουμε δουλειά και ελπίζουμε να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ήταν μία πολύ ευκαιρία ενόψει του Παγκοσμίου αυτοί οι αγώνες για να δούμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε».
Η διεθνής περιφερειακός μίλησε και για τις προσδοκίες της Εθνικής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης που θα γίνει στα μέσα με τέλη Ιουλίου. «Όλοι περιμένουν πολλά από εμάς, αλλά από την πλευρά μας αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερες γίνεται. Οι διαφορές με τις άλλες ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση είναι μικρές, και όσο εύκολο είναι να πάρεις ένα μετάλλιο εξίσου εύκολο είναι να μείνεις εκτός τετράδας ή ακόμα και εκτός οκτάδας. Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια αλλά να δουλέψουμε για τον επόμενο στόχο».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ