Συνεχίζει την προετοιμασία της η Ν.Ε.Λ. σε άνδρες-γυναίκες

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Στον Βόλο αγωνίστηκε η ανδρική ομάδα της ΝΕΛ το Σάββατο 21/5 για φιλικό παιχνίδι με τον ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (ομαδα Α2 ).Η διοίκηση του συλλόγου δήλωσε συμμετοχή σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη με ΠΑΟΚ και ΑΡΗ στα τέλη Ιουνίου.
Η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής που ξεκινά τον Ιούλιο και οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί.

Η αποστολή της ανδρικής ομάδας μας: Ζουμπουλιας Σωτ., Μαυριδακης Αλεξ., Παρασκευοπουλος Λακης, Καραμανης Νικ., Αλαμπανος Βασιλης, Βλαζακης Βαγγ., Μαυριδακης Αλεξ., Παπαντωνιου Γιω.,Παπαντωνιου Δημ., Αντωνοπουλος Απ., Καλογεροπουλος Πετρος, Καλατης Αλεξ., Ζουμπουλιας Κ., Τσαντουρης Στεφ., Νικολαου Στεφ., Ντοσας Δημ., Βαλατσος Δημ.

Σε τουρνουά συμμετέχει και η γυναικεία ομάδα της
Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας στην Αθήνα το σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Οι ώρες των φιλικών παιχνιδιών είναι οι εξής:


Σάββατο 14.00 Ν.Ε.Λ. -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σάββατο 18.30 Ν.Ε.Λ. –ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Κυριακή 14.30 Ν.Ε.Λ. -ΑΡΙΩΝΑΣ

Η μεταγραφικη ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται και μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δ.Σ. ‘’έκλεισε’’ η πρωην αρχηγός της Εθνικης μας ομάδας και του Ολυμπιακού, ασημένια ολυμπιονίκης του 2004, Ασιλιάν Δήμητρα ενώ είναι θέμα χρόνου η υπογραφή της διεθνής φουνταριστου Κανελλοπούλου Μαρίας πράγμα που καθιστά φαβορί την ΝΕΛ για την άνοδο στην Α2.

 
Η αποστολή της γυναικείας ομάδας είναι η εξης: Σφακιανακη Ειρηνη, Τζημα Μαρκελλα, Κυροδημου Κατερινα, Βαρθολομαιου Ελενα,Παλαιοδημου Παναγιωτα,Χερουβειμ Ευγενια,Παπαγρηγοριου Ειρηνη,Κουραβανα Θεοδωρα,Φηκα Βανεσσα,Φηκα Ευαγγελια,Ακριβου Ελενη,Ακριβου Βασιλικη,Σαμουρη Μαριαλενα,Κουτσαυτικη Παναγιωτα,Ριζου Βαλεντινη, Ασιλιαν Δημητρα.

ΠΗΓΗ:lamiareport.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ