Μουρίκης: «Στόχος είναι το κύπελλο»

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σε λίγες ημέρες στην Κάλυμνο τέσσερις ομάδες, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος και η Χίος θα διεκδικήσουν τον πρώτο εγχώριο τίτλο της χρονιάς στο πόλο ανδρών, το κύπελλο. Το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έχει ξεκάθαρο
φαβορί αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με την αναμέτρηση της Χίου με τον Πανιώνιο. Οι δυο ομάδες είναι πολύ κοντά και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη… φωτιά για το ποια θα περάσει στον τελικό.

  Για τον Πανιώνιο, ο στόχος είναι ένας: Το κύπελλο. Αυτό τονίζουν οι παίκτες του που θέλουν κατά κάποιο τρόπο να σώσουν τη χρονιά. Ο διεθνής φουνταριστός του Πανιωνίου, Κώστας Μουρίκης, μιλώντας για τις μάχες του κυπέλλου είπε: «Θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε τη Χίο και να είμαστε στον τελικό. Μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Στόχος του Πανιωνίου είναι η κούπα. Γι’ αυτό πάμε στην Κάλυμνο». Ο έμπειρος άσος σχολίασε και την ήττα του Ολυμπιακού από την Βουλιαγμένη και μίλησε για τον αντίκτυπο που πιθανώς θα έχει στην ψυχολογία των άλλων ομάδων: «Στόχος μας ξαναλέω είναι η κούπα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κερδίσουμε δυο παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχασε αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες για να αντιδράσει στα δύσκολα. Έχασε απλά ένα παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε τη δική μας απόδοση».

  Όσο αφορά τους αγώνες για τις θέσεις 3-4 με τον Παναθηναϊκό, η οποία είναι στο 1-1 είπε: «Παίζουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και πιστεύω πως έχουμε τον πρώτο λόγο. Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε και θα πάρουμε την 3η θέση».

ΠΗΓΗ:theplayer.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ